COVID-19

 Οδηγίες για ταξιδιώτες 


FIND OUT MORE

VIRTUAL & HYBRID MEETINGS

Η AFEA έτοιμη για την "επόμενη μέρα" έχει στη διάθεσή της όλα τα εργαλεία για την πραγματοποίηση
 διαδικτυακών συνεδρίων και εκδηλώσεων.FIND OUT MORE

CONGRESSES & MEETINGS

-

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ
ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ. 

FIND OUT MORE
-

DESTINATION MANAGEMENT

ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΜΕ ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΑΣ ΕΠΙΘΥΜΙΑ. 

FIND OUT MORE

INCENTIVES

ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ
ΤΙΣ ΒΕΛΤΙΣΤΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΑΓΟΡΑΣ. 

FIND OUT MORE

CORPORATE TRAVEL SERVICES

ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΤΑΞΙΔΙΩΝ
ΑΞΙΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΣΑΣ. 

FIND OUT MORE

LUXURY TRAVEL EXPERIENCES

ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ. 

FIND OUT MORE

ΣΥΝΕΔΡΙΑ & ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

1st IAPCO Virtual EDGE Seminar 2021
1st International Conference on Rare Diseases and Paediatric Research  - Virtual Conference
72nd World Assembly and Conference
International Conference on Statistical Physics

LUXURY TRAVEL EXPERIENCES

THE EPICUREAN WAY

ATHENS - PELOPONNESE

ARE YOU AN ELEGANT TRAVELER?
AN ENTHUSIASTIC CULTURE SEEKER?

FIND OUT MORE

LUXURY TRAVEL EXPERIENCES

WITH YOU

ATHENS - SANTORINI - SPETSES

LET GO, GIVE IN
CUPID WILL LEAD THE WAY

FIND OUT MORE

LUXURY TRAVEL EXPERIENCES

BLISS OUT

ATHENS - MYKONOS

OSCAR WILDE UDES TO SAY THAT
“THE ONLY WAY TO GET RID OF
TEMPTATION IS TO YIELD TO IT”

FIND OUT MORE

LUXURY TRAVEL EXPERIENCES

TRAVEL MEMORABILIA

ATHENS - CRETE

IT DOESN’T MATTER IF YOU ARE
AN ADULT, A TEENAGER OR A CHILD

FIND OUT MORE

LUXURY TRAVEL EXPERIENCES

ATHENS EXCLUSIVE

ATHENS

ARE YOU READY TO EXPERIENCE A SOPHISTICATED
JOURNEY THROUGH TIME?

FIND OUT MORE
11

H AFEA πρωτοπορεί και πάλι στην υποστήριξη διαδικτυακών συνεδρίων

Με στόχο την άμεση προσαρμογή στη νέα εποχή διαδικτυακών και υβριδικών συναντήσεων και την απόλυτη υποστήριξη των πελατών της, η AFEA διοργάνωσε σημαντικό αριθμό διαδικτυακών και υβριδικών συνεδρίων το 2020, καθιερώνοντας την θέση της στην “νέα πραγματικότητα” στην αγορά συνεδρίων. Ενδεικτικά αναφέρονται τα παρακάτω συνέδρια, τα οποία υποστηρίχτηκαν με ολοκληρωμένες συνεδριακές υπηρεσίες, υπηρεσίες τεχνολογίας και επικοινωνίας: 

Λίγο πριν την λήξη της χρονιάς η AFEA υποστήριξε για λογαριασμό της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρίας με ομάδα 25 έμπειρων στελεχών τις εργασίες του 29ου Πανελληνίου Πνευμονολογικού Συνεδρίου και κατάφερε να φέρει εις πέρας ένα απαιτητικό διαδραστικό επιστημονικό συνέδριο με πολύ μεγάλη επιτυχία και ρεκόρ συμμετοχών! Η διεξαγωγή του συνεδρίου, πραγματοποιήθηκε εξ ολοκλήρου σε διαδικτυακό περιβάλλον, με τον τελικό αριθμό των συμμετεχόντων να ξεπερνά τους 2.000. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα παρουσιάστηκε σε 4 παράλληλες αίθουσες (studio) για 4 ημέρες με τη συμμετοχή άνω των 160 διακεκριμένων ομιλητών από την ελληνική και διεθνή επιστημονική κοινότητα. Το συνέδριο τίμησε με την παρουσία του ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό και κήρυξε την έναρξη εργασιών του. Η υποστήριξη των εταιρειών χορηγών ήταν έμπρακτη, καθώς «υπογράμμισε» για μια ακόμη φορά, τη θετική πρόθεση για περαιτέρω ενίσχυση της επιστημονικής εκπαίδευσης. 

Mε σκοπό να ενισχύσει το όραμα μιας από τις παλαιότερες και μεγαλύτερες Επιστημονικές Εταιρείες της Ελλάδας, και με την συνέχιση και εξέλιξη των εκπαιδευτικών και επιστημονικών δραστηριοτήτων της ως πρωταρχικό μέλημα, η AFEA υποστήριξε την Ελληνική Εταιρία Ορθοπαιδικής Χειρουργικής και Τραυματολογίας (HAOST), στην άμεση «μετατροπή» του 76ου ετήσιου συνεδρίου της σε υβριδικό σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ασφάλεια και τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα στις 14-17 Οκτωβρίου 2020 στο ξενοδοχείο Divani Caravel στην Αθήνα και ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, ξεπερνώντας τις προσδοκίες. 4 ημέρες πλήρους επιστημονικού προγράμματος, περισσότερες από 35 επιστημονικές ώρες, 3 στούντιο με λειτουργία υψηλής τεχνολογίας, περισσότεροι από 200 ομιλητές με φυσική παρουσία και 400 ομιλητές με διαδικτυακή παρουσία, καθώς και περισσότερες από 300 τεχνικές δοκιμές είναι μόνο λίγα από τα συναρπαστικά νούμερα. Πολύ σημαντική η υποστήριξη από περισσότερες από 20 εταιρείες χορηγών, η συμμετοχή και απασχόληση μιας ομάδας 35 ατόμων και περισσότεροι από 1.200 σύνεδροι σε διαδικτυακή σύνδεση αποτέλεσαν τα βασικά συστατικά της επιτυχίας.

Μια ακόμη απαιτητική διαδικτυακή συνάντηση πραγματοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2020, καθώς η AFEA υποστήριξε την οργάνωση του 31ου Πανελληνίου Συνεδρίου Περιεγχειρητικής Νοσηλευτικής. Τιμώντας για μία ακόμα φορά την πολυετή συνεργασία της με τον Σύλλογο Διπλωματούχων Νοσηλευτών Χειρουργείου, η AFEA πέτυχε τον ψηφιακό μετασχηματισμό του συνεδρίου σε λιγότερο από 2 εβδομάδες. Σε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα 4 ημερών και με περισσότερες από 70 συνεδρίες, 300 συνέδρους και διεθνείς φημισμένους ομιλητές από την Αμερική και την Ευρώπη, το συνέδριο σημείωσε ρεκόρ συμμετοχών ξεπερνώντας πάλι τις προσδοκίες. Το πρόγραμμα του συνεδρίου περιελάβανε, μεταξύ άλλων θεμάτων, αμφιλεγόμενα και τρέχοντα θέματα στην Περιεγχειρητική Νοσηλευτική, όπως η ασφάλεια των ασθενών και η παροχή ποιότητας σε όλα τα επίπεδα φροντίδας, καθώς και η προώθηση της ψυχικής ευεξίας της Περιεγχειρητικής ομάδας κατά τη διάρκεια της πανδημίας του COVID-19. Ένα από τα σημαντικότερα στιγμιότυπα της συνάντησης ήταν η συμμετοχή του κυρίου Σωτήρη Τσιόδρα, Καθηγητή Ιατρικής και Λοιμωδών Νοσημάτων στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και  Επικεφαλής Επιστημονικού Συμβούλου για την πανδημία COVID-19 για το Ελληνικό CDC και την Ελληνική Κυβέρνηση, στην Τελετή Έναρξης του Συνεδρίου. 

Αναμένοντας με ανυπομονησία την επαναφορά των Face to Face συνεδρίων, η AFEA είναι έτοιμη να υποστηρίξει υβριδικά διεθνή συνέδρια που προγραμματίζονται για το 2021 και το ευρύτερο μέλλον.


20

Η AFEA συμμετέχει στις μεγαλύτερες διαδικτυακές εκθέσεις MICE & Luxury Travel του 2020

Κοιτάζοντας το 2021 με αισιοδοξία και με την πεποίθηση ότι οι συναντήσεις με φυσική παρουσία θα «επιστρέψουν» σύντομα, η AFEA διατήρησε την έντονη δραστηριότητά της στην προώθηση του προφίλ της και των υπηρεσιών της και σε αυτή τη βάση συμμετείχε στις σημαντικότερες διαδικτυακές εκθέσεις του τελευταίου τριμήνου του 2020.

Η AFEA Luxury Travel Experiences συμμετείχε στην ILTM World Tour και στην εβδομάδα ILTM EMEA (EUROPE, THE MIDDLE EAST & AFRICA) και ILTM AMERICAS τον Νοέμβριο και Δεκέμβριο 2020 αντίστοιχα, προωθώντας τον προορισμό της Ελλάδας σε Luxury Travel Advisors and Specialists από όλο τον κόσμο, όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιταλία, το Ισραήλ, τη Σλοβακία, τη Γερμανία, τη Γαλλία, τη Σαουδική Αραβία και τη Νότια Αφρική και φυσικά τις ΗΠΑ και Καναδάς και με στόχο να δημιουργήσει ένα ισχυρό προφίλ για την AFEA για το 2021. 

Επιπλέον, η AFEA Travel and Congress δεν θα μπορούσε να μην συμμετέχει στo 1o Virtual IBTM Show που πραγματοποιήθηκε μεταξύ 8 - 10 Δεκεμβρίου 2020 και συναντήθηκε με εκπροσώπους MICE από όλο τον κόσμο, προωθώντας τον συνεδριακό προορισμό της Ελλάδας και ανταλλάζοντας απόψεις για την επικρατούσα κατάσταση στον χώρο των συνεδρίων και εκδηλώσεων.

16

Η AFEA συμμετέχει στο European Cities Marketing Mentor Program

Η Σίσσυ Λυγνού, Διευθύνουσα Σύμβουλος της AFEA, επελέγη ως 1 από τους 100 Μέντορες πανευρωπαϊκά που θα συμμετέχουν στο πρώτο ECM - European Cities Marketing Mentor Program, το οποίο έχει σκοπό να υποστηρίξει νέους επαγγελματίες του κλάδου διοργάνωσης συνεδρίων και εκδηλώσεων. Το πρόγραμμα ECM Mentor έχει δημιουργηθεί, μαζί με συνεργάτες του κλάδου, με στόχο την διοχέτευση και ανταλλαγή της γνώσης μεταξύ νέων και παλαιότερων επαγγελματιών του χώρου.
Είναι τιμή για την AFEA να είναι σε θέση να εμπνεύσει νέους επαγγελματίες και να μοιραστεί την εμπειρία τόσων ετών και με αυτό τον τρόπο να συμβάλει στο καλύτερο δυνατό ξεκίνημα μιας μακράς και επιτυχημένης καριέρας στον κλάδο των Meetings, ειδικά σε αυτές τις «δύσκολες» εποχές. Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα εδώ

Πηγή: European Cities Marketing

STATS & FIGURES 2019

Business Travelers
Meetings
Delegates
Room Nights

ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ