VIRTUAL & HYBRID MEETINGS

Η AFEA έτοιμη για την "επόμενη μέρα" έχει στη διάθεσή της όλα τα εργαλεία για την πραγματοποίηση διαδικτυακών συνεδρίων και εκδηλώσεων.


FIND OUT MORE

CONGRESSES & MEETINGS

-

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ
ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ. 

FIND OUT MORE
-

DESTINATION MANAGEMENT

ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΜΕ ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΑΣ ΕΠΙΘΥΜΙΑ. 

FIND OUT MORE

INCENTIVES

ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ
ΤΙΣ ΒΕΛΤΙΣΤΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΑΓΟΡΑΣ. 

FIND OUT MORE

CORPORATE TRAVEL SERVICES

ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΤΑΞΙΔΙΩΝ
ΑΞΙΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΣΑΣ. 

FIND OUT MORE

LUXURY TRAVEL EXPERIENCES

ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ. 

FIND OUT MORE

ΣΥΝΕΔΡΙΑ & ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

31ο Πανελλήνιο Συνέδριο Περιεγχειρητικής Νοσηλευτικής
76ο Συνέδριο Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Ορθοπαιδικής & Τραυματολογίας
12ο Πανελλήνιο Συνέδριο ΕΠΕΜΥ “Ολοκληρωμένη διαχείριση των Φλεγμονωδών και των Μυοσκελετικών Παθήσεων”.
5o Πανελλήνιο Επιστημονικό Συμπόσιο Παιδικής και Εφηβικής Παχυσαρκίας

LUXURY TRAVEL EXPERIENCES

THE EPICUREAN WAY

ATHENS - PELOPONNESE

ARE YOU AN ELEGANT TRAVELER?
AN ENTHUSIASTIC CULTURE SEEKER?

FIND OUT MORE

LUXURY TRAVEL EXPERIENCES

WITH YOU

ATHENS - SANTORINI - SPETSES

LET GO, GIVE IN
CUPID WILL LEAD THE WAY

FIND OUT MORE

LUXURY TRAVEL EXPERIENCES

BLISS OUT

ATHENS - MYKONOS

OSCAR WILDE UDES TO SAY THAT
“THE ONLY WAY TO GET RID OF
TEMPTATION IS TO YIELD TO IT”

FIND OUT MORE

LUXURY TRAVEL EXPERIENCES

TRAVEL MEMORABILIA

ATHENS - CRETE

IT DOESN’T MATTER IF YOU ARE
AN ADULT, A TEENAGER OR A CHILD

FIND OUT MORE

LUXURY TRAVEL EXPERIENCES

ATHENS EXCLUSIVE

ATHENS

ARE YOU READY TO EXPERIENCE A SOPHISTICATED
JOURNEY THROUGH TIME?

FIND OUT MORE
27

Πιστοποίηση της AFEA για τον SARS-CoV-2

Η ομάδα της AFEA έλαβε πιστοποίηση για μέτρα προστασίας και πρόληψης ενάντια στον SARS-CoV-2 για τον Συνεδριακό Τουρισμό, Εστίαση, Τουριστικά Καταλύματα, Τουριστικά Γραφεία. Το επιμορφωτικό πρόγραμμα διοργανώθηκε από το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Κρήτης, την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης και την Περιφέρεια Κρήτης και η πιστοποίηση λήφθηκε μέσω εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης, συνολικής διάρκειας 10 ωρών. Η ομάδα της AFEA αναζητά πάντα ευκαιρίες εκπαίδευσης και κατάρτισης, με στόχο την εξέλιξη και ανάπτυξη των υπηρεσιών της προς τους πελάτες.
https://www.crete.gov.gr/en/

06

Με κεντρικό θέμα “Look at the powerful us!” πραγματοποιήθηκε η ετήσια συνάντηση της AFEA

Η ετήσια εταιρική συνάντηση και κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της AFEA Travel and Congress Services πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020 στο ξενοδοχείο Airotel Stratos Vassilikos στην Αθήνα. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με την ενεργή συμμετοχή όλων των στελεχών, των συνεργατών και της Διεύθυνσης, με κύριο στόχο την ανασκόπηση του 2019, καθώς και την παρουσίαση της στρατηγικής και μελλοντικών δράσεων για το 2020.

Στο πλαίσιο της συνάντησης με τίτλο “Look at the Powerful us”, η ομάδα της AFEA είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει ομιλία με τίτλο “The Color of us”, αναφορικά με τη δύναμη και χρήση των χρωμάτων στην καθημερινή επαγγελματική ζωή. Στην συνέχεια διοργανώθηκε μια διαδραστική δραστηριότητα art therapy με στόχο την ενίσχυση της δημιουργικότητας και των δεσμών μεταξύ των μελών της ομάδας. 

25

Η AFEA προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο μέσω ολοκληρωμένου προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης


Η AFEA, υλοποίησε πολυσχιδές πρόγραμμα κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης κατά το 2019 και μέχρι και σήμερα, με μεγάλη επιτυχία. Η υποστήριξη ευάλωτων κοινωνικών ομάδων και η συνεισφορά στο κοινωνικό σύνολο με διάφορες μορφές προσφοράς είναι πάγια επιδίωξη της AFEA και πλέον αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της ίδιας της κουλτούρας της εταιρείας. 

Η AFEA στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποίησε το προηγούμενο διάστημα, προχώρησε στην υποστήριξη μιας σειράς πρωτοβουλιών, οργανώσεων και φορέων. Ενδεικτικά, κάποιες από τις κυριότερες κοινωνικές δράσεις στις οποίες προχώρησε η AFEA, είναι:

  • Προάσπιση της υγείας ευάλωτων κοινωνικών ομάδων καλύπτοντας τη μετακίνηση της εθελοντικής ομάδας του προγράμματος «Υγεία για Όλους», η οποία επισκέφθηκε και προσέφερε υπηρεσίες υγείας σε περιοχές της ορεινής Θράκης με ελλιπή πρόσβαση σε υπηρεσίες ιατρικής περίθαλψης.
  • Υποστήριξη της υλοποίησης της επιστημονικής εκδήλωσης «Υγείας για Όλους» η οποία πραγματοποιήθηκε τον Φεβρουάριο 2020, με σκοπό την παρουσίαση του συνόλου των δράσεων του προγράμματος του προηγούμενου έτους, όπου η AFEA είχε την τιμή να βραβευτεί ως ένας από τους βασικούς χορηγούς.
  • Υλοποίηση σειράς παρουσιάσεων και εκπαιδεύσεων σε εκπαιδευτικά ιδρύματα σχετικά με τη δυναμική του συνεδριακού κλάδου στην Ελλάδα καθώς και του “Success story” της AFEA, με σκοπό τη συμβολή στην ενημέρωση, έμπνευση και προετοιμασία των επαγγελματιών του αύριο.
  • Ενσωμάτωση φοιτητών στις γραμματείες των συνεδρίων με σκοπό την πρακτική άσκηση και την άμεση επαφή τους με την εργασία στον κλάδο.
  • Υποστήριξη του έργου της ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου» μέσω συλλογής και δωρεάς τροφίμων τόσο από τους εργαζόμενους της AFEA όσο και από την ίδια την εταιρεία, καθώς επίσης και συνεδριακών τσαντών, αποφεύγοντας με τον τρόπο αυτό και την ανάλογη επιβάρυνση του περιβάλλοντος.
  • Υποστήριξη του ιεραποστολικού και φιλανθρωπικού έργου της Ορθόδοξης Μητρόπολης της Ζάμπιας στην Αφρική, μέσω κάλυψης κόστους αεροπορικών μετακινήσεων.
  • Υποστήριξη των εργασιών του 3ου Διεθνούς Φόρουμ για τη Φιλοξενία (3d International Hospitality Forum) που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα.

Επιπρόσθετα, στο πλαίσιο του 28ου Πανελληνίου Πνευμονολογικού Συνεδρίου και σε συνεργασία με την οργανωτική επιτροπή, πραγματοποιήθηκαν δράσεις ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για την εθελοντική δωρεά Αιμοποιητικών Κυττάρων/Μυελού των Οστών, καθώς και νέες εγγραφές εθελοντών δοτών σε συνεργασία με την Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών «Όραμα Ελπίδας». Παράλληλα, η Επιστημονική εταιρία και η Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου δώρισαν στην «Κιβωτό του Κόσμου», για δεύτερη συνεχή χρονιά, όσες συνεδριακές τσάντες περίσσεψαν ή επεστράφησαν από τους συνέδρους.

Πολλές και σημαντικές δράσεις κοινωνικής ευθύνης υλοποιήθηκαν και στο πλαίσιο του 15ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Διατροφής- Διαιτολογίας και 4ου Πανελλήνιου Συνέδριου Κλινικής Διατροφής HDA congress. Εκτός από την προσφορά τροφίμων στον οργανισμό "Φάρος Ελπίδας" μέσω του «Μπορούμε», η οργανωτική επιτροπή του συνεδρίου προσέφερε συνεδριακό υλικό και γραφική ύλη στην ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου». 


Η κυρία Δήμητρα Λυγνού, Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος της AFEA δήλωσε:

«Συνεχής επιδίωξή μας είναι η συνεισφορά στις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών και οργανισμών με κοινωφελές έργο. Θεωρούμε καθήκον μας να συνεισφέρουμε με όποιον τρόπο μπορούμε και είμαστε χαρούμενοι που είχαμε την ευκαιρία να υποστηρίξουμε κατά το προηγούμενο διάστημα, σειρά οργανώσεων και φορέων με κοινωνικό έργο».

Η AFEA στο πλαίσιο της υπεύθυνης επιχειρηματικότητας και των αξιών που πρεσβεύει, θα συνεχίσει και στο μέλλον να υποστηρίζει ανάλογες δράσεις προσφέροντας βοήθεια σε όσους το έχουν ανάγκη.STATS & FIGURES 2019

Business Travelers
Meetings
Delegates
Room Nights

ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ