CONGRESSES & MEETINGS

-

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ
ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ. 

FIND OUT MORE
-

DESTINATION MANAGEMENT

ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΜΕ ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΑΣ ΕΠΙΘΥΜΙΑ. 

FIND OUT MORE

INCENTIVES

ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ
ΤΙΣ ΒΕΛΤΙΣΤΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΑΓΟΡΑΣ. 

FIND OUT MORE

CORPORATE TRAVEL SERVICES

ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΤΑΞΙΔΙΩΝ
ΑΞΙΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΣΑΣ. 

FIND OUT MORE

LUXURY TRAVEL EXPERIENCES

ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ. 

FIND OUT MORE

ΣΥΝΕΔΡΙΑ & ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Colorectal LAparoscopic Surgical Skills (C.LA.S.S) Courses 2019 – 3rd Course
30ο Πανελλήνιο Συνέδριο Περιεγχειρητικής Νοσηλευτικής
4ο Επιστημονικό Συμπόσιο «Ενδοκρινολογικά Προβλήματα του Παιδιού και του Εφήβου»
16ο Πανελλήνιο Συνέδριο Χειρουργικής Ενδοκρινών Αδένων & 1ο Ελληνο-Τουρκικό Forum

LUXURY TRAVEL EXPERIENCES

THE EPICUREAN WAY

ATHENS - PELOPONNESE

ARE YOU AN ELEGANT TRAVELER?
AN ENTHUSIASTIC CULTURE SEEKER?

FIND OUT MORE

LUXURY TRAVEL EXPERIENCES

WITH YOU

ATHENS - SANTORINI - SPETSES

LET GO, GIVE IN
CUPID WILL LEAD THE WAY

FIND OUT MORE

LUXURY TRAVEL EXPERIENCES

BLISS OUT

ATHENS - MYKONOS

OSCAR WILDE UDES TO SAY THAT
“THE ONLY WAY TO GET RID OF
TEMPTATION IS TO YIELD TO IT”

FIND OUT MORE

LUXURY TRAVEL EXPERIENCES

TRAVEL MEMORABILIA

ATHENS - CRETE

IT DOESN’T MATTER IF YOU ARE
AN ADULT, A TEENAGER OR A CHILD

FIND OUT MORE

LUXURY TRAVEL EXPERIENCES

ATHENS EXCLUSIVE

ATHENS

ARE YOU READY TO EXPERIENCE A SOPHISTICATED
JOURNEY THROUGH TIME?

FIND OUT MORE
30

Η AFEA «επενδύει» στην εκπαίδευση των νέων

Στο πλαίσιο της ευρύτερης στρατηγικής της AFEA και των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, η ομάδα της AFEA παρουσίασε τις δυνατότητες του Συνεδριακού Τουρισμού στο Τμήμα Τουριστικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Τα θέματα που αναλύθηκαν και παρουσιάστηκαν αφορούσαν τον συνεδριακό προορισμό της Ελλάδας και τις δυνατότητές του, τους διεθνείς συνεδριακούς προορισμούς και την κατάταξη της Ελλάδας και της Αθήνας παγκοσμίως και ευρωπαικά, την διοργάνωση ενός συνεδρίου και όλα τα στάδια για την ολοκλήρωσή του και τέλος τα χαρακτηριστικά των στελεχών που δραστηριοποιούνται στον τομέα των συνεδρίων. Η συμμετοχή των φοιτητών ήταν μεγάλη, γεγονός που μας γεμίζει με μεγάλη αισιοδοξία για το μέλλον του συνεδριακού τουρισμού στην χώρα μας!

20

Στην Αθήνα η 'Ολυμπιάδα' του Διαστήματος, 44ο Παγκόσμιο Επιστημονικό Διαστημικό Συνέδριο της COSPAR

Source: https://traveldailynews.gr/news/article/69336

Το Συμβούλιο της Επιτροπής Διαστημικής Έρευνας-Committee on Space Research (COSPAR), επέλεξε την Αθήνα ως την διοργανώτρια πόλη του 44ου Παγκόσμιου Επιστημονικού Διαστημικού Συνεδρίου της COSPAR. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί από 16 έως 24 Ιουλίου 2022.

Η ελληνική υποψηφιότητα επικράτησε ανάμεσα στους φακέλους διεκδίκησης της Βαρσοβίας, της Λωζάνης και της Πράγας, σ’έναν ανταγωνισμό υψηλού επιπέδου. Μάλιστα η επιλογή της Αθήνας έγινε από την πρώτη κιόλας ψηφοφορία κατά τη διάρκεια του 42ου Συνεδρίου της COSPAR στην Pasadena της California των ΗΠΑ, όπου συμμετείχαν πάνω από 3.300 διαστημικοί επιστήμονες από όλο τον κόσμο.

Η πρώτη συμμετοχή της Τοπικής Οργανωτικής Επιτροπής Αθήνα–COSPAR 2022 στο Συμβούλιο της COSPAR, ως διοργανώτρια πλέον, θα πραγματοποιηθεί κατά το διάστημα από 18–21 Μαρτίου 2019, στα Κεντρικά Γραφεία της COSPAR στο Παρίσι. Εκεί θα παρουσιαστούν διεξοδικά όλες οι απαραίτητες προετοιμασίες ώστε να φιλοξενήσει η Αθήνα το COSPAR 2022, καθώς και το σχέδιο προώθησης της διοργάνωσης και δυναμικής παρουσίας της στο 43η Επιστημονικό Συνέδριο της COSPAR στο Σύδνεϋ της  Αυστραλίας τον Αύγουστο του 2020.

Η Τοπική Οργανωτική Επιτροπή του COSPAR 2022 δημοσιοποιεί και το βίντεο που απετέλεσε την “αιχμή του δόρατος” της επιτυχημένης ελληνικής υποψηφιότητας και συνόδευσε το λεπτομερή φάκελο που συνέταξε η Τοπική Οργανωτική Επιτροπή, σε συνεργασία με την εταιρεία AFEA Travel and Congress Services. Το βίντεο, παραγωγή της εταιρείας White Room σε συνεργασία με την ΕΡΤ και το Ευγενίδειο Πλανητάριο.

Το διεθνές συνέδριο της COSPAR έχει χαρακτηριστεί άτυπα ως “Ολυμπιάδα του Διαστήματος” και διοργανώνεται σε διαφορετική ήπειρο κάθε δύο χρόνια. Στο Συνέδριο της Αθήνας αναμένεται να συμμετάσχουν 3.000-4.000 καταξιωμένοι διαστημικοί επιστήμονες από πανεπιστήμια και ερευνητικά κέντρα ανά την υφήλιο, καθώς και εκπρόσωποι των μεγαλύτερων διεθνών διαστημικών οργανισμών. Δυναμικό “παρών” θα δώσουν και οι μεγαλύτερες εταιρείες προϊόντων διαστημικής τεχνολογίας με τα εκθεσιακά τους περίπτερα.

Η υποψηφιότητα της χώρας μας για το 2022 προετοιμάστηκε από το Γραφείο Διαστημικής Έρευνας και Τεχνολογίας της Ακαδημίας Αθηνών και υποστηρίχθηκε ενεργά από πολλούς δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς, το Δήμο Αθηναίων, Υπουργεία, σχεδόν το σύνολο των πανεπιστημίων και ερευνητικών ιδρυμάτων της χώρας, ενώ η στήριξη από Έλληνες επιστήμονες της διασποράς, με συμμετοχή αρκετών στην Τοπική Οργανωτική Επιτροπή, ήταν εξίσου ενθουσιώδης και συγκινητική.
 
Η ανάληψη του COSPAR 2022 συνιστά εθνική επιτυχία, καθώς πρόκειται για μια πολυεπίπεδη πρόκληση για τη χώρα και μια σπουδαία ευκαιρία να καταδειχθεί διεθνώς ότι, η Ελλάδα έχει την υποδομή και το έμψυχο επιστημονικό δυναμικό, ώστε να πρωταγωνιστήσει στη Διαστημική Έρευνα και Τεχνολογία.
 
Η Διεθνής Επιτροπή Διαστημικής Έρευνας (COSPAR) ιδρύθηκε το 1958, λίγο μετά την έναρξη της διαστημικής εποχής. Σκοποί της είναι η προαγωγή της Διεθνούς Διαστημικής Έρευνας και Τεχνολογίας και η ειρηνική εξερεύνηση του Διαστήματος. Αποτελεί βήμα διαλόγου και συνεργασίας παγκοσμίως, μακριά από πολιτικές επιδιώξεις, συνεργαζόμενη στενά με τα Ηνωμένα Έθνη και άλλους παγκόσμιους οργανισμούς. Η Ελλάδα είναι κράτος–μέλος της COSPAR σχεδόν από την ίδρυσή της, μέσω της Εθνικής Επιτροπής Διαστημικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών.

Η Τοπική Οργανωτική Επιτροπή ευχαριστεί θερμά όλους τους φορείς που υποστήριξαν την υποψηφιότητα της Αθήνας και ιδιαιτέρως τη συνθέτη κα Ευανθία Ρεμπούτσικα, για την ευγενική προσφορά της μουσικής επένδυσης του βίντεο της υποψηφιότητας, καθώς και την κα Αντριάνα Παρασκευοπούλου, δημοσιογράφο της ΕΡΤ, για την καθοριστική της συμβολή στην υλοποίηση του.

17

Η AFEA στο ετήσιο IAPCO 2019 General Assembly & Annual Meeting


Η AFEA, ενεργό μέλος της IAPCO (International Association of Professional Organisers), συμμετείχε για ακόμη μια χρονιά στο IAPCO 2019 General Assembly & Annual Meeting, το οποίο διεξήχθη στις 14 - 17 Φεβρουαρίου 2019 στην όμορφη πόλη της Βασιλείας.

Η φετινή συνάντηση είχε έναν ξεχωριστό χαρακτήρα καθώς συνδυάστηκε με τα 50α  γενέθλια της IAPCO και είχε ως βασικό θέμα το επόμενο στάδιο ανάπτυξης στον κλάδο. Η συνάντηση πλαισιώθηκε από πολλές εμπνευσμένες εκπαιδευτικές συνεδρίες και διαλέξεις και πρόσφερε στους συμμετέχοντες, οι οποίοι ήταν εκπρόσωποι των κορυφαίων PCOs παγκοσμίως, την ευκαιρία για δικτύωση.  

Στο πλαίσιο του συνεδρίου η AFEA μαζί με τα άλλα δύο ελληνικά μέλη της IAPCO - ERA και ERASMUS, έλαβαν αναγνώριση για την επιτυχημένη διοργάνωση του εκπαιδευτικού σεμιναρίου IAPCO EDGE 2017, το οποίο διοργανώθηκε στην Αθήνα με μεγάλη επιτυχία και ρεκόρ συμμετοχών.

STATS & FIGURES 2018

Business Travelers
Meetings
Delegates
Room Nights

ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ