Τι είπαν για εμάς

''Εκ μέρους του Δ.Σ. ΣΥ.Δ.ΝΟ.Χ, καθώς και της Οργανωτικής και Επιστημονικής Επιτροπής του 31ου Πανελληνίου Συνεδρίου Περιεγχειρητικής Νοσηλευτικής, το οποίο πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά στις 3-6 Σεπτεμβρίου 2020, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τόσο εσάς, όσο και όλα τα στελέχη της εταιρείας σας για την πολύτιμη συνεισφορά σας στην επιτυχή διεξαγωγή του πρωτότυπου για εμάς αυτού Συνεδρίου. Τα στελέχη του γραφείου σας, καθώς και εσείς ως Διευθύνων Σύμβουλος, επιδείξατε μεγάλο βαθμό επαγγελματισμού, καθότι παρείχατε ποιοτικές υπηρεσίες με γνώμονα την ικανοποίηση των μελών μας, τόσο σε οργανωτικό επίπεδο όσο και σε κατανόηση των ανθρώπινων αναγκών.''
Ο Πρόεδρος & Ο Γραμματέας του ΣΥ.Δ.ΝΟ.Χ

"Με την ολοκλήρωση του διεθνούς συνεδρίου “25th EUROLOG”, που πραγματοποιήθηκε στις 3-4 Απριλίου 2019 στην Αθήνα, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τη συμβολή σας στην άρτια κι επιτυχημένη διοργάνωσή του, καθώς και στην επίτευξη των στόχων του. Σας ευχαριστούμε θερμά για τη συνεισφορά σας και ευελπιστούμε σε μελλοντική συνεργασία."
Πρόεδρος Συνεδρίου, Πρόεδρος HILME, Executive Board ELA
Chair of Business Development Committee

''Ο άριστος συνδυασμός επαγγελματισμού, ικανότητας στην επίλυση προβλημάτων, προθυμίας και ειλικρινούς χαμόγελου, που διέκρινε εσάς αλλά και όλο το προσωπικό της AFEA, τόσο στην Γραμματεία όσο και στις αίθουσες, αποτέλεσαν τον κορμό που στηρίχθηκε το επιστημονικό ξεδίπλωμα του προγράμματος. Οι διαπιστώσεις αυτές δεν ήταν μόνο δικές μου αλλά και πολλών Συνέδρων, Ελλήνων και ξένων.''
Διευθυντής της Γ΄Χειρουργικής Κλινικής ΓΝΑ «Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ»

Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνεδρίου της Ελληνικής Εταιρείας Ενδοσκοπικής Χειρουργικής και άλλων Επεμβατικών Τεχνικών και της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής της Παχυσαρκίας

"Μέσα από αυτό το μήνυμα θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την άψογη διοργάνωση του συνεδρίου, για την επίσης άψογη συνεργασία και παρουσία όλων των συνεργατών σας από την εταιρία και τέλος για τη μεγάλη χαρά που μας δώσατε φέρνοντας στον τόπο μας το συνέδριο. Πολύ μεγάλη η τιμή που μας έγινε. Εύχομαι να συνεργαστούμε και στο μέλλον."
Αντιπρόεδρος τοπικής Οργανωτικής Επιτροπής 43ου Συνεδρίου ΕΣΝΕ

"Η εξειδικευμένη εμπειρία των στελεχών της AFEA σε θέματα διαμονής και μετακίνησης , η ευελιξία και η αμεσότητα με την οποία ανταποκρίθηκαν σε όλες τις απαιτήσεις , αποτέλεσαν καθοριστικό παράγοντα για την επιτυχία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Τένις Γυναικών FED CUP 2018 του οποίου η εταιρεία μας είχε τον επιχειρησιακό συντονισμό. Ευελπιστούμε σε μελλοντική μας συνεργασία και ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας.
Blue Oxygen Solutions

"Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω πραγματικά πολύ για την συνεργασία μας και τον επαγγελματισμό σας. Ελπίζω σύντομα να ξανά συνεργαστούμε σε κάποιο άλλο event. Στο επανιδείν λοιπόν..."
ΕΦΟΑ

Το ENLS course δέχθηκε εξαιρετικές κριτικές και θα ήθελα να σας ευχαριστήσω και να σας συγχαρώ για τη διοργάνωση. Το γραφείο σας είναι πραγματικά άριστο και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη για τη συνεργασία μας. Οι κυρίες Θεοδόση και Νικολιδάκη ήταν εξαιρετικές, οργανωτικές, κινήθηκαν με επαγγελματισμό και απόλυτο συγχρονισμό. Τα θερμά μου συγχαρητήρια τόσο σε σας όσο και σε όλο το προσωπικό σας! "
Επιμελήτρια Νευρολογικής Κλινικής 251 ΓΝΑ


"Κατ’ αρχήν ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! Το εγχείρημα πέτυχε!  Η επιτυχία του EuroMat ήταν μία μεγάλη απόδειξη ότι η Ελλάδα μπορεί και στον τομέα της Επιστήμης και της Μηχανικής των Υλικών! Και γι αυτό η συνεισφορά σας είναι πολύ πιο μεγάλη και σπουδαία από ότι μία ακόμα (για εσάς) επιτυχής διοργάνωση ενός μεγάλου συνεδρίου! Σας ευχαριστούμε ΠΟΛΥ!"

Materials Science & Engineering Department

"Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ για τη συνεργασία μας τα τελευταία 4 χρόνια και πολλά συγχαρητήρια για τη δουλειά σας. Το καταπληκτικό αποτέλεσμα, τα θερμά σχόλια των συνέδρων, των εκθετών, της FEMS καθώς και η μεγάλη συμμετοχή στο συνέδριο, δικαιώνουν την προσπάθεια όλων μας και αποδεικνύουν ότι η εμπειρία και η αφοσίωση στη δουλειά σας ήταν καταλυτική για το αποτέλεσμα που μας έκανε όλους πολύ υπερήφανους και χαρούμενους. Η επιλογή της AFEA από την πρώτη φάση της διεκδίκησης του συνεδρίου μέχρι και την ολοκλήρωσή του δικαίωσε πλήρως τις προσδοκίες μας
Congress President
Laboratory of Materials
Department of Mechanical Engineering

"Εκ μέρους των συνεργατών της Εταιρίας και εμού προσωπικά, θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την υπέροχη διοργάνωση του ταξιδιού. Χαιρόμαστε για τη συνεργασία."
Προϊσταμένη Υποδιεύθυνσης Πωλήσεων Agency
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

"Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω, εκφράζοντας την προσωπική μου άποψη για την άψογη οργάνωση του ταξιδιού στο São Paulo της Βραζιλίας σαν ένας από τους συμμετέχοντες με την αποστολή της BASF Ελλάδος. Θα ήθελα επίσης να σας συγχαρώ για την επιλογή της συνοδούς μας, η οποία με απόλυτο επαγγελματισμό, υπευθυνότητα αλλά και μεγάλη φιλικότητα προς εμάς αντιμετώπισε τις μεγάλες προκλήσεις ενός τόσο μακρινού, δύσκολου και επίπονου ταξιδιού.  Χαίρομαι γιατί μια ελληνική εταιρεία μπορεί να έχει τόσο ποιοτικά standard."
Ιδιώτης