gallery


Η AFEA υποστηρίζει σημαντικές εκδηλώσεις που διεξάγονται στην Αθήνα!

09/09/2019

Με στόχο την συνεχή προώθηση της Ελλάδας ως ιδανικό προορισμό MICE, η AFEA Travel and Congress Services υποστηρίζει σημαντικά γεγονότα που θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα το φθινόπωρο 2019 και την άνοιξη του 2020.

Η AFEA έχει αναλάβει το ρόλο του επίσημου ταξιδιωτικού συνεργάτη του Davis Cup Europe Group III, ένα κορυφαίο γεγονός για το άθλημα του τένις, που θα διεξαχθεί στην ελληνική πρωτεύουσα από τις 11 έως τις 14 Σεπτεμβρίου. Η Ελλάδα είναι μία από τις οκτώ ομάδες που συμμετέχουν στην αθλητική εκδήλωση που θα λάβει χώρα στα υπαίθρια γήπεδα του Tatoi Club.

Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης την υποστήριξή της στην Ετήσια Γενική Συνέλευση και Παγκόσμια Διάσκεψη της Interpride, η οποία έχει προγραμματιστεί για τον Οκτώβριο. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Hilton της Αθήνας την περίοδο 17-20 Οκτωβρίου και αναμένεται να προσελκύσει κοινό από όλο τον κόσμο. Ως επίσημος ταξιδιωτικός συνεργάτης του συνεδρίου, η AFEA θα προσφέρει στους εκπροσώπους μια ποικιλία εκδρομών και πακέτων στην όμορφη ηπειρωτική χώρα και τα νησιά της Ελλάδας.

Στον χώρο των συνεδρίων, η AFEA υποστηρίζει το 9ο Συνέδριο της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Χειρουργών Ενδοκρινών Αδένων (ESES) το οποίο θα προσελκύσει επιστήμονες και ειδικούς του τομέα στην Αθήνα από τις 28 έως τις 30 Μαΐου 2020. Το συνέδριο θα πλαισιωθεί από ευρωπαϊκές και παγκόσμιες κοινότητες της χειρουργικής των ενδοκρινών αδένων, και τα θέματα που θα συζητηθούν θα αφορούν τις πρόσφατες εξελίξεις σε αυτόν τον συνεχώς εξελισσόμενο τομέα.

https://news.gtp.gr/2019/09/09/afea-becomes-official-travel-partner-major-events-athens/